close
loading
Olej z dzikiej róży Eko

Olej z dzikiej róży Eko

Cena: 21.38 PLN
Ilość sztuk:
Nacomi

Olej z dzikiej róży wytwarzany jest z owoców krzewu należącego do rodziny różowatych. Roślinę tą możemy spotkać praktycznie w całej Europie, a także Afryce, Azji, Nowej Zelandii i Australii.

Olej, o lekko rdzawym kolorze i charakterystycznym zapachu, ceniony jest głównie dzięki właściwościom rozjaśniającym oraz zdolności do obkurczania i wzmacniania naczynek krwionośnych - z tego powodu olej ten pokochały wszystkie osoby z cerą naczyniową i dojrzałą.

Olej z dzikiej róży jest silnym antyoksydantem –bywa nazywany olejem młodości. Posiada właściwości wygładzające szorstką skórę, poprawiające elastyczność i napięcie skóry oraz intensywnie regeneruje skórę. Przy regularnym stosowaniu skóra staje się bardziej elastyczna. 

Sposób użycia : Olej z dzikiej róży można stosować samodzielnie, ale także dodawać kilka kropel do balsamów, kremów i maseł do ciała by wzmocnić właściwości kosmetyków. 
Świetnie sprawdzi się do pielęgnacji okolic oczu, oraz partii twarzy, na której zauważyliśmy pękające i rozszerzone naczynka. 
Ma również działanie rozjaśniające, dlatego warto regularnie wklepywać go w miejsca z plamami pigmentacyjnymi lub przebarwieniami potrądzikowymi.

 

Właściwości: 

  • rozjaśnia 
  • przyśpiesza regenerację blizn
  • regeneruje
  • odżywia
  • wzmacnia

 

30 ml 

fb  mail

DANE FIRMY:

 

adres

Adresy:

ul. Umińskiego 6 lok. 201.03-984 Warszawa

ul. Plac Mirowski 12. 00-138

Warszawa

telefon

telefon:

+ 48 668 049 161

mail

e-mail:

fopekosmetyki@gmail.com